Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada daire sahibi olmak

Rüyada daire sahibi olmak

Rüyada daire sahibi olmak yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, her istediğini elde edeceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine işarettir.

Rüyada daire sahibi olmak gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sormalısınız.

Rüyada daire sahibi olmak büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine delalettir.

Rüyada daire çizmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına inanılır.

Rüyada vergi dairesi görmek hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada daire başkanı görmek maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine delalettir.

Rüyada büyük bir daire görmek eski huzurun yeniden sağlanacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada daire almak yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada daire anahtarı görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına delalet eder.

Rüyada uçan daireler görmek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments