Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada daire almak

Rüyada daire almak

Rüyada daire almak işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, borcunun çok olacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada daire almak gördüyseniz:

  • Özel veya iş yaşamınızla ilgili konularda sezgilerinizi takip edebilirsiniz.

Rüyada boş bir daire görmek çok başarılı işlere adım atacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada daire başkanı görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına işarettir.

Rüyada geniş daire görmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada apartman daireleri görmek kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına delalet etmektedir.

Rüyada nüfus dairesi görmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına delalettir.

Rüyada yeni daireye taşınmak onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada kamu dairesi görmek zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına delalettir.

Rüyada daire anahtarı görmek yeni işlere girileceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments