Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan daireler görmek

Rüyada uçan daireler görmek

Rüyada uçan daireler görmek zor zamanlar yaşanacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, daha fazla başarı kazanılacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, bazen fakirlik görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçan daireler gördüyseniz:

  • Mücadele içeren veya rekabet ortamlarına girmeniz yenilenmenizi sağlayabilir.

Rüyada uçan daire görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan daireler görmek hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına delalettir.

Rüyada devlet dairesinde çalışmak yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına alamet eder.

Rüyada yeni bir daire görmek rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada daire sahibi olmak yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine işarettir.

Rüyada daire başkanı görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine yorulur.

Rüyada büyük bir daire görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına inanılır.

Rüyada daire çizmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments