Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir daire görmek

Rüyada büyük bir daire görmek

Rüyada büyük bir daire görmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir daire gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz şimdilik bir şey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmakta yarar var.

Rüyada büyük bir daire görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel haberler alacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük daire görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına delalettir.

Rüyada apartman dairesi görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına delalettir.

Rüyada uçan daireler görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni apartman dairesi görmek geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına işaret eder.

Rüyada boş bir daire görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, yarar sağlamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada daire ev görmek yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada daire anahtarı görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments