Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada daire başkanı görmek

Rüyada daire başkanı görmek

Rüyada daire başkanı görmek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada daire başkanı gördüyseniz:

  • Öğlen saatlerinde biraz kafanız birşeylere takılabilir.

Rüyada daire başkanı görmek bilakis malının çoğalacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine delalet eder.

Rüyada daire kiralamak kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine işarettir.

Rüyada devlet dairesi görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına yorulur.

Rüyada boş bir daire görmek yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada resmi daire görmek hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, nasibin bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçan daire görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, işsizseniz işe gireceğinize alamet etmektedir.

Rüyada daire şekli görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına yorulur.

Rüyada devlet dairesine girmek bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, borçlarından kurtulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments