Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada daire çizmek

Rüyada daire çizmek

Rüyada daire çizmek ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada daire çizmek gördüyseniz:

  • İşinizi ya da eğitiminizi ilgilendiren başlıklar nedeniyle yer değişikliği söz konusu olabilir.

Rüyada daire çizmek daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine inanılır.

Rüyada daire ev görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine alamet eder.

Rüyada devlet dairesine girmek kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, belalardan korunacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada daire satın almak başına bazı musibetlerin geleceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada satılık daire görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada daireye bakmak eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada güzel daire görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir dairede oturmak çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments