Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada daire kapısı görmek

Rüyada daire kapısı görmek

Rüyada daire kapısı görmek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada daire kapısı gördüyseniz:

  • Bazı tekliflerde veya davetlerde bulunmadan önce, çok iyi düşünmelisiniz.

Rüyada daire kapısı görmek her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada boş bir daire görmek mutsuz olacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına işarettir.

Rüyada merdiven dairesi görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada inşaat daire görmek gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada daire satmak sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada devlet dairesinde işe girdiğini görmek yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına yorulur.

Rüyada geniş daire görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada apartman dairesine taşınmak ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments