Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş bir daire görmek

Rüyada boş bir daire görmek

Rüyada boş bir daire görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boş bir daire gördüyseniz:

  • Bir konuda katılımcı olmaya ya da olmamaya karar verirken sizin için iyi bir şey olup olmadığına bakmalısınız.

Rüyada boş daireler görmek iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, kendi bildiğini okuyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boş daire görmek eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada boş bir daire görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir dairede oturmak hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada güzel daire görmek neşenin ve mutluluğun geleceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına işaret etmektedir.

Rüyada daire kiralamak ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada yeni apartman dairesi görmek sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada nüfus dairesi görmek yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments