Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaat daire görmek

Rüyada inşaat daire görmek

Rüyada inşaat daire görmek hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada inşaat daire gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi kazananı olmayan tartışmalara itebilir.

Rüyada inşaat daire görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına işaret etmektedir.

Rüyada daireye taşınmak çalışılan firmanın atağa geçeceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada devlet dairesine gitmek kısmetlerin artacağına, ele geçecek haram mal ve paraya, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yuvarlak daire görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tapu dairesi görmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına inanılır.

Rüyada evlendirme dairesi görmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, önemli kişi haline geleceğine, kişinin fakirleşeceğine inanılır.

Rüyada uçan daireler görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet eder.

Rüyada merdiven dairesi görmek rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments