Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağların üstünde kar görmek

Rüyada dağların üstünde kar görmek

Rüyada dağların üstünde kar görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, galibiyet kazanacağına inanılır.

Rüyada dağların üstünde kar gördüyseniz:

  • Kıskançlık veya rekabet içeren konular önem verdiğiniz kişilerle ilişkilerinize zarar verebilir.

Rüyada dağ üstünde kar görmek gülen yüzünün de solacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına inanılır.

Rüyada dağın üstünde kar görmek zaferler kazanacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada dağların üstünde kar görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, hayırlı haberler getireceğine işaret eder.

Rüyada dağların üstünde uçmak deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağların üstünden uçmak başını yastığa daha rahat koyacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağın üstünde ev görmek bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, epey bir zarara uğrayacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına delalettir.

Rüyada dağın üstünde oturmak mutlu ve huzurlu olacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına inanılır.

Rüyada dağın üstünde olmak tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments