Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağın üstünde ev görmek

Rüyada dağın üstünde ev görmek

Rüyada dağın üstünde ev görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, hasta ise şifa bulacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına işaret eder.

Rüyada dağın üstünde ev gördüyseniz:

  • Mantıklı düşünmeniz veya aklınıza güvenmeniz normal koşullarda halledemeyeceğiniz veya öngöremeyeceğiniz şeylerle ilgili ilerleme sağlamanıza yardım edebilir.

Rüyada dağın üstünde ev görmek zor da olsa bazı kararlar vereceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına delalet eder.

Rüyada dağın üstünde kar görmek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada dağların üstünde kar görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada dağın üstünde olmak sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, namaz kılacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağların üstünden uçmak parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına yorulur.

Rüyada dağ üstünde kar görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, ömür boyu devam edeceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine delalettir.

Rüyada dağ üstünde olmak çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine işarettir.

Rüyada dağın üstünde oturmak büyük bir başarıya ulaşılacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments