Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağ üstünde kar görmek

Rüyada dağ üstünde kar görmek

Rüyada dağ üstünde kar görmek işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine rivayet etmektedir.

Rüyada dağ üstünde kar gördüyseniz:

  • Başka kimselerle birlikte son derece başarılı ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Rüyada dağ üstünde kar görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada dağların üstünde kar görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine inanılır.

Rüyada dağın üstünde kar görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına alamet eder.

Rüyada dağların üstünde uçmak borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, işini kaybedeceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına işarettir.

Rüyada dağ üstünde olmak çok büyük bir işin başına getirilmeye, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine delalettir.

Rüyada dağın üstünde oturmak bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına delalettir.

Rüyada dağın üstünde olmak hayatının kolaylaşacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına işaret eder.

Rüyada dağların üstünden uçmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments