Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağların üstünden uçmak

Rüyada dağların üstünden uçmak

Rüyada dağların üstünden uçmak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada dağların üstünden uçmak gördüyseniz:

  • Kararsız veya istikrarsız kişiler veya belirsizlik içeren olaylar belli bir davranış belirlemenizi zorlaştırabilir.

Rüyada dağların üstünde uçmak tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına inanılır.

Rüyada dağların üstünden uçmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine delalet eder.

Rüyada dağlarda uçmak kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağların üzerinden uçmak Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada dağdan uçmak isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, bunalacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağdan aşağı uçmak sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, yüceltileceği sözler duyacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine işarettir.

Rüyada bulut üstünde uçmak etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada arabayla denizin üstünden uçmak yapılan işin karşılığının alınamayacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments