Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağın üstünde olmak

Rüyada dağın üstünde olmak

Rüyada dağın üstünde olmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, bereketin ve karın artacağına rivayet eder.

Rüyada dağın üstünde olmak gördüyseniz:

  • Tutarsız hareketler, karışık mesajlar doğrultusunda kendinizi bazı olaylara bağlamış olabilirsiniz veya ne yapmak istediğinizi anlatmanız gerekebilir.

Rüyada dağların üstünden uçmak ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağın üstünde oturmak çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada dağ üstünde kar görmek sağlık sorunlarından kurtulacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada dağın üstünde ev görmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada dağın üstünde kar görmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağın üstünde olmak atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağların üstünde uçmak işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, yerinde saymayacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağ üstünde olmak yeniden sulh ortamının sağlanacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments