Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağın üstünde kar görmek

Rüyada dağın üstünde kar görmek

Rüyada dağın üstünde kar görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine inanılır.

Rüyada dağın üstünde kar gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli, kendinizle baş başa olun.

Rüyada dağın üstünde kar görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, işinin aksayacağına, bilmediği duyguları tadacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağların üstünde kar görmek kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağ üstünde kar görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada dağın üstünde oturmak zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, özel hayatının renkleneceğine alamet eder.

Rüyada dağların üstünden uçmak hedeflediği kazancı elde edeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına işaret eder.

Rüyada dağın üstünde olmak sağlık sorunlarının şifa bulacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada dağ üstünde olmak bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada dağın üstünde ev görmek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments