Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağların üstünde uçmak

Rüyada dağların üstünde uçmak

Rüyada dağların üstünde uçmak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine inanılır.

Rüyada dağların üstünde uçmak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla bir araya gelmenizi sağlayabilecek programlar yapabilirsiniz.

Rüyada dağların üstünde uçmak iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağların üstünden uçmak daha güzelleşeceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada dağdan uçmak kazancı arttıracağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada dağların üzerinden uçmak onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına delalet eder.

Rüyada dağdan aşağı uçmak yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, herkesin istediği şeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağlarda uçmak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına alamet eder.

Rüyada balonun üstünde uçmak yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, haneye nifak gireceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine işaret eder.

Rüyada denizin üstünde uçmak arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments