Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağın üstünde oturmak

Rüyada dağın üstünde oturmak

Rüyada dağın üstünde oturmak yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, hayırlı bir hayat süreceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağın üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Bazı duygusal patlamalara açıksınız.

Rüyada dağın üstünde oturmak sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına inanılır.

Rüyada dağda oturmak ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Rüyada dağın tepesinde oturmak rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, hainlik yapacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek dağda oturmak rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, güzel günler geçireceğine inanılır.

Rüyada dağda oturduğunu görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine işarettir.

Rüyada dağ başında oturmak umutsuzluk yaşanacağına, hayır dualarına nail olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağın üstünde kar görmek özlem gidereceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine tabir olunur.

Rüyada dağların üstünde uçmak gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlarından arınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments