Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağ üstünde olmak

Rüyada dağ üstünde olmak

Rüyada dağ üstünde olmak Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, modern insanlarla tanışılacağına, hem moral hem de çareler bulacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına yorulur.

Rüyada dağ üstünde olmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların dışında kalmaya çalışmak yerine, belli bir konuda başarı elde etmek ya da bazı konuları sonuca ulaştırmak istiyorsanız yaratıcılığınızı kullanmalısınız.

Rüyada dağın üstünde olmak iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına delalet eder.

Rüyada dağın üstünde kar görmek kötü günler geçireceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağların üstünde uçmak hayır getirecek bir konuda çalışacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına alamet eder.

Rüyada dağ üstünde olmak zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına inanılır.

Rüyada dağların üstünde kar görmek maddi anlamda zayıflayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına işaret eder.

Rüyada dağın üstünde ev görmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağ üstünde kar görmek maddi durumun düzeleceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağın üstünde oturmak dini duygularının ve inancının güçleneceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments