Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağın tepesinden bakmak

Rüyada dağın tepesinden bakmak

Rüyada dağın tepesinden bakmak kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağın tepesinden bakmak gördüyseniz:

  • Bazı insanlar size karşı kışkırtılabilir.

Rüyada dağın tepesinden bakmak işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, şansının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağı bakmak bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada şehre tepeden bakmak sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada yüksek tepeden denize bakmak iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına yorulur.

Rüyada bir şehre tepeden bakmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada denize tepeden bakmak insanların hayranlığını kazanacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, aile içinde her şeyin yolunda olacağına alamet etmektedir.

Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına işaret eder.

Rüyada tepeden şehre bakmak kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments