Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şehre tepeden bakmak

Rüyada bir şehre tepeden bakmak

Rüyada bir şehre tepeden bakmak işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine işarettir.

Rüyada bir şehre tepeden bakmak gördüyseniz:

  • Geçmişte sizi hayal kırıklığına uğratan kişilerden uzak durun.

Rüyada tepeden şehre bakmak ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına tabir olunur.

Rüyada şehre tepeden bakmak hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, muradın yerine geleceğine inanılır.

Rüyada bir şehre tepeden bakmak düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada şehre yukarıdan bakmak hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten şehre bakmak kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına delalettir.

Rüyada şehre yüksekten bakmak beklediklerini duyacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, rütbesinin artacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir tepeden denize bakmak eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, düşmanına galip geleceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada denize tepeden bakmak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, onlara galip geleceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments