Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize tepeden bakmak

Rüyada denize tepeden bakmak

Rüyada denize tepeden bakmak çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, kazançsız işler peşinde olmaya, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denize tepeden bakmak gördüyseniz:

  • Şansınızın yanı sıra olumlu konuma gelmenizi sağlayan asıl gelişme, akılcı fikirlerinizdir.

Rüyada denize tepeden bakmak bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, zor günlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada tepeden denize bakmak ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir tepeden denize bakmak çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, küslerin ve dargınların barışacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek tepeden denize bakmak çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, kendisine fazlaca kar getireceğine tabir olunur.

Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek tepeden bakmak arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, belalara denk gelmeyeceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada şehre tepeden bakmak sağlık sorunlarının sona ereceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalettir.

Rüyada tepeden aşağı bakmak mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments