Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şehre tepeden bakmak

Rüyada şehre tepeden bakmak

Rüyada şehre tepeden bakmak şansın ve bahtın da açılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına inanılır.

Rüyada şehre tepeden bakmak gördüyseniz:

  • Kararlarınıza bağlı kalmanızda fayda var.

Rüyada şehre tepeden bakmak daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, aradaki buzları eriteceğine, acı tecrübeler edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tepeden şehre bakmak yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada bir şehre tepeden bakmak borçlanılacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada şehre yüksekten bakmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada şehre yukarıdan bakmak maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine yorulur.

Rüyada yüksekten şehre bakmak çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir tepeden bakmak dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada denize tepeden bakmak bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments