Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek tepeden denize bakmak

Rüyada yüksek tepeden denize bakmak

Rüyada yüksek tepeden denize bakmak yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına alamet eder.

Rüyada yüksek tepeden denize bakmak gördüyseniz:

  • Başkalarının öneri ya da tavsiyelerine göre davranmanız, da ha fazla şanslı olabilecek kararlar almanızı engelleyebilir.

Rüyada yüksek tepeden denize bakmak çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir tepeden denize bakmak evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek tepeden bakmak rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir tepeden bakmak içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine inanılır.

Rüyada denize tepeden bakmak epey bir zarara uğrayacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına inanılır.

Rüyada tepeden denize bakmak yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada yüksek yerden denize bakmak üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek binadan denize bakmak evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments