Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak

Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak

Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, bunalımlı günler geçirileceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, kötü sözler duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak gördüyseniz:

  • Sıkışmamak için bütçenizi yeniden düzenlemeniz gerekebilir.

Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak iş hayatında sözü geçen biri olacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağı bakmak rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağıya bakmak eğlenceli günler geçireceğine, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, sürekli tartışacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, çok güzel günler geçireceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, itibarının ve makamının artacağına alamet eder.

Rüyada binadan aşağı bakmak aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağı inmek zenginlik içinde olacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments