Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepeden aşağı bakmak

Rüyada tepeden aşağı bakmak

Rüyada tepeden aşağı bakmak ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, kırılan kalplerin barışacağına, makam ve söz sahibi olacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, kötü yollara gireceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine inanılır.

Rüyada tepeden aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Halledilmesi zor konular veya biraraya gelmesi zor parçalar için gereğinden fazla zaman veya enerji harcıyor olabilirsiniz.

Rüyada tepeden aşağıya bakmak ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağı bakmak kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine yorulur.

Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine işaret eder.

Rüyada tepeden aşağı düşmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Rüyada tepeden aşağı kaymak kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına yorulur.

Rüyada tepeden aşağıya kaymak daha rahat şekilde tüketim yapacağına, aşkının da kalıcı olacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına işarettir.

Rüyada tepeden aşağı kaydıgını görmek insanların saygısının kazanılacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına inanılır.

Rüyada tepeden aşağı inmek çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments