Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepeden şehre bakmak

Rüyada tepeden şehre bakmak

Rüyada tepeden şehre bakmak dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, beklenilen takdiri alacağına tabir olunur.

Rüyada tepeden şehre bakmak gördüyseniz:

  • Parasal problemlerinizin üstesinden gelebilmek için dostlarınızdan biraz yardım isteyebilirsiniz.

Rüyada şehre tepeden bakmak içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa yorulur.

Rüyada bir şehre tepeden bakmak sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına alamet eder.

Rüyada tepeden şehre bakmak hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada yüksekten şehre bakmak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada şehre yüksekten bakmak bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına rivayet eder.

Rüyada şehre yukarıdan bakmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tepeden denize bakmak endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir tepeden denize bakmak yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments