Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağın tepesinden atlamak

Rüyada dağın tepesinden atlamak

Rüyada dağın tepesinden atlamak giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada dağın tepesinden atlamak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri, ailenizi veya ev temalı konuları ilgilendiren kafa karışıklıkları söz konusu olabilir.

Rüyada dağın tepesinden atlamak neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza yorulur.

Rüyada tepeden tepeye atlamak hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek tepeden atlamak elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına inanılır.

Rüyada tepeden denize atlamak hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, suçlamalardan aklanılacağına işarettir.

Rüyada binanın tepesinden atlamak yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, bereketli bir döneme girileceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tepeden suya atlamak iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada tepeden atlamak çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada tepeden atladığını görmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments