Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepeden atlamak

Rüyada tepeden atlamak

Rüyada tepeden atlamak sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada tepeden atlamak gördüyseniz:

  • Kaldıramayacağınız yükler almamalısınız.

Rüyada tepeden tepeye atlamak Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına yorulur.

Rüyada binanın tepesinden atlamak can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, malını ve canını emniyete alacağına delalet eder.

Rüyada tepeden denize atlamak ailesi ile mutlu olacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tepeden atlamak kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağın tepesinden atlamak haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, en büyük acılarının dineceğine işarettir.

Rüyada tepeden suya atlamak düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir tepeden atlamak çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada yüksek tepeden atlamak sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments