Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek tepeden atlamak

Rüyada yüksek tepeden atlamak

Rüyada yüksek tepeden atlamak tövbelerinin kabul olacağına, attığı her adımı düşüneceğine, hastalıkların iyileşeceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada yüksek tepeden atlamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız sizi değişiklikler yapmanıza neden olacak konuşmalara yönlendirebilir.

Rüyada yüksek tepeden atlamak sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir tepeden atlamak kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tepeden suya atlamak maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Rüyada tepeden denize atlamak büyük bir şöhrete sahip olunacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada binanın tepesinden atlamak sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, asla yüksünmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tepeden atladığını görmek kendini yiyip bitireceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına işaret eder.

Rüyada tepeden tepeye atlamak dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına yorulur.

Rüyada dağın tepesinden atlamak zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments