Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepeden tepeye atlamak

Rüyada tepeden tepeye atlamak

Rüyada tepeden tepeye atlamak uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, sıkıntıların son bulacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına yorulur.

Rüyada tepeden tepeye atlamak gördüyseniz:

  • Kendinizden hoşnutsuzluk hissedebilirsiniz.

Rüyada tepeden tepeye atlamak Allah’ın izni ile rahata ereceğine, vefakar bir insan olunacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağın tepesinden atlamak asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir tepeden atlamak hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına yorulur.

Rüyada tepeden atlamak haksızlıklara uğranılacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada tepeden denize atlamak sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, malında zulüm meydana gelmesine delalettir.

Rüyada tepeden atladığını görmek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına delalet eder.

Rüyada yüksek tepeden atlamak sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine delalet eder.

Rüyada tepeden suya atlamak kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments