Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepeden denize atlamak

Rüyada tepeden denize atlamak

Rüyada tepeden denize atlamak aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada tepeden denize atlamak gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınız sizden fayda sağlama niyetinde olabilir.

Rüyada tepeden denize atlamak kırılan bir kalbin tamir edileceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada binanın tepesinden atlamak bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağın tepesinden atlamak ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tepeden tepeye atlamak çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine alamet eder.

Rüyada tepeden atladığını görmek çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir tepeden atlamak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek tepeden atlamak makam edineceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine delalet eder.

Rüyada tepeden atlamak eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments