Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepeden atladığını görmek

Rüyada tepeden atladığını görmek

Rüyada tepeden atladığını görmek çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, yeni bir yola gireceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya rivayet eder.

Rüyada tepeden atladığını gördüyseniz:

  • Mevcut maddi sıkıntıya rağmen giriştiğiniz her konuda başarılı olabilirsiniz.

Rüyada tepeden suya atlamak bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir tepeden atlamak rahat bir yaşama kavuşulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada tepeden atladığını görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine delalettir.

Rüyada tepeden denize atlamak sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada dağın tepesinden atlamak başarısız olacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada binanın tepesinden atlamak uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına inanılır.

Rüyada tepeden tepeye atlamak tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına alamet eder.

Rüyada tepeden atlamak üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments