Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepeden suya atlamak

Rüyada tepeden suya atlamak

Rüyada tepeden suya atlamak sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, gururlandıracak işler yapacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, eşlerin ayrılacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine delalettir.

Rüyada tepeden suya atlamak gördüyseniz:

  • Bir süredir görmediğiniz bir dostunuz sizi arayıp çok önemli bilgiler verebilir.

Rüyada tepeden suya atlamak yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tepeden tepeye atlamak kötü yola sapmayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek tepeden atlamak yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tepeden atladığını görmek kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına yorulur.

Rüyada dağın tepesinden atlamak hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir tepeden atlamak yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tepeden atlamak her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada binanın tepesinden atlamak fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments