Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binanın tepesinden atlamak

Rüyada binanın tepesinden atlamak

Rüyada binanın tepesinden atlamak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına işarettir.

Rüyada binanın tepesinden atlamak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler sizi zor durumda bırakabilir.

Rüyada binanın tepesinden atlamak yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada binanın tepesinden düşmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini yüksek binanın tepesinde görmek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, zafer ve bol kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olmak manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bina tepesinde olmak maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına delalettir.

Rüyada bir binanın tepesinde olmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments