Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağın başında olmak

Rüyada dağın başında olmak

Rüyada dağın başında olmak iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, rakiplerinin üzüleceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına işaret eder.

Rüyada dağın başında olmak gördüyseniz:

  • Kişisel becerilerinizi kullanma eğiliminde olacaksınız.

Rüyada dağın başına çıkmak sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada dağ başında olduğunu görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, anne baba ile ters düşüleceğine delalet eder.

Rüyada dağ başında kalmak insanların saygısının kazanılacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, rahatın ve huzurun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağın başında olduğunu görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, kazancının yerine gelmesine, bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada dağ başında kar görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağ başında olmak gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine inanılır.

Rüyada dağın başında olmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına alamet eder.

Rüyada başı dumanlı dağ görmek bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments