Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağın başında olduğunu görmek

Rüyada dağın başında olduğunu görmek

Rüyada dağın başında olduğunu görmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, keyfinin kaçacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine delalet eder.

Rüyada dağın başında olduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle zaman geçirin.

Rüyada başı dumanlı dağ görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada dağ başında kar görmek işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada dağ başında ev görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine alamet eder.

Rüyada dağ başında oturmak özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağ başında olduğunu görmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağın başında olduğunu görmek ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına işaret eder.

Rüyada dağın başında olmak iyi huylar edineceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağın başına çıkmak iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments