Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağ başında olduğunu görmek

Rüyada dağ başında olduğunu görmek

Rüyada dağ başında olduğunu görmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada dağ başında olduğunu gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmemeye çalışın.

Rüyada dağın başında olmak parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine delalettir.

Rüyada dağın başında olduğunu görmek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına tabir olunur.

Rüyada dağ başında olmak çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağ başında kalmak bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine yorulur.

Rüyada dağ başında ev görmek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağ başında oturmak ayrı kaldıklarına kavuşacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada dağın başına çıkmak başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına yorulur.

Rüyada dağ başında kar görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, esenliğe kavuşacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments