Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağ başında olmak

Rüyada dağ başında olmak

Rüyada dağ başında olmak kısa sürede hayatın düzene gireceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına tabir olunur.

Rüyada dağ başında olmak gördüyseniz:

  • Ani karşılaşmalar, ilhamlar veya eşzamanlı olaylar dikkat gerektiriyor.

Rüyada dağ başında kalmak anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada dağ başında olmak çok sevinip işinin başına geçeceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına delalet eder.

Rüyada dağ başında oturmak kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına delalet eder.

Rüyada dağ başında kar görmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağın başında olduğunu görmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine delalettir.

Rüyada dağın başında olmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, muradına eremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağın başına çıkmak kötü kişilerden uzak durulacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına tabir olunur.

Rüyada başı dumanlı dağ görmek çok hayırlı insan olunacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments