Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başı dumanlı dağ görmek

Rüyada başı dumanlı dağ görmek

Rüyada başı dumanlı dağ görmek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, güzel bir evliliğe, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına yorulur.

Rüyada başı dumanlı dağ gördüyseniz:

  • Gereken sorumlulukları almaktan kaçınmayın.

Rüyada başı dumanlı dağ görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağdan duman çıktığını görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine işarettir.

Rüyada dağda duman görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, kıtlığın meydana geleceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına yorulur.

Rüyada dumanlı dağ görmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, onları koruyup kollayacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağın başında olmak işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağ başında olmak bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada dağın başında olduğunu görmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kişinin rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada dağ başında oturmak kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments