Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağ başında kalmak

Rüyada dağ başında kalmak

Rüyada dağ başında kalmak haksızlığa uğrayacağına, işsizin iş bulacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına, araba alınacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada dağ başında kalmak gördüyseniz:

  • Gerçekler ortaya çıkmadan ne yaptığınızı başkasıyla paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada dağ başında kalmak mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine işaret eder.

Rüyada dağların arasında kalmak bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına delalet eder.

Rüyada dağda kalmak kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada dağda yalnız kalmak yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki dağ arasında kalmak büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına alamet eder.

Rüyada dağda mahsur kalmak sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağ başında kar görmek hayatının güzelliklerle dolacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine inanılır.

Rüyada dağın başında olmak gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments