Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağın başına çıkmak

Rüyada dağın başına çıkmak

Rüyada dağın başına çıkmak inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, zor bir dönem geçirileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına rivayet eder.

Rüyada dağın başına çıkmak gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz dostlarınızdan yardım istemekten çekinmeyin.

Rüyada dağın başına çıkmak işlerin çığırından çıkacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Rüyada dağ başında olduğunu görmek olumsuz olaylarla karşılaşacağına, ölümcül hastalıklara işaret, işlerin eski haline döneceğine inanılır.

Rüyada dağ başında oturmak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, kötü sözler duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağ başında kalmak sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, yaşam standartlarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağ başında olmak çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada dağ başında kar görmek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, kendini her konuda geliştireceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına delalet eder.

Rüyada dağın başında olmak işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, içsel güvensizliklerinize yorulmaktadır.

Rüyada dağın başında olduğunu görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments