Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağ başında kar görmek

Rüyada dağ başında kar görmek

Rüyada dağ başında kar görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalettir.

Rüyada dağ başında kar gördüyseniz:

  • Evde yararlı sonuçları olabilecek konfor sağlayan değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada dağ başında kar görmek şöhret ve itibar kazanacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına alamet eder.

Rüyada dağ başında olduğunu görmek ticari anlamda yön değiştireceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına delalet eder.

Rüyada dağ başında olmak sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, yeni ev eşyaları alınacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine işaret eder.

Rüyada dağ başında kalmak şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, bunu da herkese ilan edeceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine inanılır.

Rüyada dağın başında olduğunu görmek ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada dağ başında oturmak hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağın başına çıkmak var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına delalettir.

Rüyada dağın başında olmak sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments