Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağ başında ev görmek

Rüyada dağ başında ev görmek

Rüyada dağ başında ev görmek hatalarından erken döneceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, başarılı bir kişi olunacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada dağ başında ev gördüyseniz:

  • Her şey yeterince açık olmayabilir.

Rüyada dağ başında ev görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağ başında olmak çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağ başında olduğunu görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada başı dumanlı dağ görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, imkânsızı başaracağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada dağ başında kalmak bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağın başında olmak işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada dağın başında olduğunu görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına yorulur.

Rüyada dağ başında kar görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments