Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağ başında oturmak

Rüyada dağ başında oturmak

Rüyada dağ başında oturmak yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, işlerin düzgün gideceğine delalet eder.

Rüyada dağ başında oturmak gördüyseniz:

  • Sıradışı iş birlikleri bakış açınızı genişletebilir.

Rüyada dağ başında oturmak yokluğa düşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada dağın üstünde oturmak olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek dağda oturmak çok büyük başarılara imza atacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına işaret eder.

Rüyada dağda oturduğunu görmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına alamet eder.

Rüyada dağda oturmak işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, rahatının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağın tepesinde oturmak huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada dağın başında olmak ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına alamet eder.

Rüyada başı dumanlı dağ görmek rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, geçmişini arkada bırakacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments