Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağdan su geldiğini görmek

Rüyada dağdan su geldiğini görmek

Rüyada dağdan su geldiğini görmek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, yarınlarına umutla bakacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağdan su geldiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenizi, belli konularda tatmin olmanızı ya da gerçekten eğlenmenizi sağlayacak planlar yapmalısınız.

Rüyada dağdan su geldiğini görmek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağdan sel geldiğini görmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, lükse ve konfora kavuşacağına, istenen her şeye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun geldiğini görmek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına inanılır.

Rüyada hamile olduğunu ve suyunun geldiğini görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada doğum suyunun geldiğini görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile olmak suyu gelmek manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada memeden su geldiğini görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına işarettir.

Rüyada ağzından su geldiğini görmek aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments