Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memeden su geldiğini görmek

Rüyada memeden su geldiğini görmek

Rüyada memeden su geldiğini görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, karanlık zamanların aydınlanacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada memeden su geldiğini gördüyseniz:

  • Bazı konular yavaş ilerliyor olabilir.

Rüyada memeden su geldiğini görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, huzurunun yerinde olacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada memesinden kan geldiğini görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, karasızlık yaşayacağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada memeden süt geldiğini görmek istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada memeden kan geldiğini görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, daha güçlü hale geleceğine işarettir.

Rüyada kendi memesinden süt geldiğini görmek saygınlık kazanacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada memesinden süt gelmek kısmetlerinin de kapanacağına, rızkın kesilmeyeceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına tabir olunur.

Rüyada memeden süt gelmek İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada memeden kan gelmek geleceğinizin güzel olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments