Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından su geldiğini görmek

Rüyada ağzından su geldiğini görmek

Rüyada ağzından su geldiğini görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, para sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada ağzından su geldiğini gördüyseniz:

  • Tepkisel tavırlar size zarar verebilir.

Rüyada ağzından su geldiğini görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzından ve burnundan kan geldiğini görmek hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından burnundan kan gelmek iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kendisine olan güveninin azalacağına yorulur.

Rüyada başkasının ağzından kan geldiğini görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin ağzından kan geldiğini görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, talihin yüze güleceğine, yüzünün her daim güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağzından kan gelmek kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Rüyada ağzımdan kan geldiğini görmek sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin ağzından kan geldiğini görmek çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments