Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olmak suyu gelmek

Rüyada hamile olmak suyu gelmek

Rüyada hamile olmak suyu gelmek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile olmak suyu gelmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık alışkanlıklar geliştirebilirsiniz.

Rüyada hamile olduğunu ve suyunun geldiğini görmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada hamile olmak suyu gelmek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadının suyunun geldiğini görmek muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine yorulur.

Rüyada hamilelik suyunun geldiğini görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, elindeki malların gideceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile birinden kan geldiğini görmek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına alamet eder.

Rüyada hamileyken kan geldiğini görmek çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına alamet eder.

Rüyada hamile olduğunu ve kan geldiğini görmek çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına alamet eder.

Rüyada dağdan su geldiğini görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments