Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olduğunu ve suyunun geldiğini görmek

Rüyada hamile olduğunu ve suyunun geldiğini görmek

Rüyada hamile olduğunu ve suyunun geldiğini görmek umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada hamile olduğunu ve suyunun geldiğini gördüyseniz:

  • Hayatınızı geliştirmenizi sağlayacak maddi bir kazanç söz konusu olabilir.

Rüyada hamile olmak suyu gelmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, birçok işin birlikte yapılacağına delalettir.

Rüyada hamile olduğunu ve suyunun geldiğini görmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına alamet eder.

Rüyada hamile kadının suyunun geldiğini görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine inanılır.

Rüyada hamilelik suyunun geldiğini görmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada hamile olduğunu ve kan geldiğini görmek kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, iyiliğe ve güzelliğe, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına yorulur.

Rüyada hamileyken kan geldiğini görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine yorulur.

Rüyada hamile birinden kan geldiğini görmek hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada göbekten su geldiğini görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments