Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doğum suyunun geldiğini görmek

Rüyada doğum suyunun geldiğini görmek

Rüyada doğum suyunun geldiğini görmek güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, herkesin rahat edeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine yorulur.

Rüyada doğum suyunun geldiğini gördüyseniz:

  • Boşa zaman harcamayın.

Rüyada doğum suyunun geldiğini görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, her şeyi kuralına göre yapacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada doğum suyu görmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyun içinde doğum yapmak çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada doğum suyunun gelmesini görmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağdan su geldiğini görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, hatalı yollara sapılacağına rivayet eder.

Rüyada hamile kadının suyunun geldiğini görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada hamile olmak suyu gelmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine işaret eder.

Rüyada suyu gelmek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, ayrılanların kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments